اخبار بازی

چگونه گیمپلی بازی Call of Duty: Black Ops Cold War رو داخل بازی وارزون ببینیم؟

تماشا گیمپلی بازی Cod: Black Ops Cold War در بازی وارزون

تماشا گیمپلی بازی Cod : Black Ops Cold War در وارزون

گیمپلی بازی Call of Duty: Black Ops Cold War را بصورت زنده در یک نسخه دیگر در کال آف دیوتی ببینید !

اول مطمئن شید که بازی وارزون شما آپدیت هست و چیزی را از دست نمیدین

گیم پلی را امشب میتونید در ساعت های 10:30am PT و 1:30pm ET و 6:30pm BST در وارزون تماشا کنید و لذت ببرید 🙂

یعنی در ایران در ساعات 10 شب پخش میشه و میتونید تماشا کنید

وبسایت گیم لند 98 مرجع گیم ، بازی های کامپیوتر و آموزش رفع ارور بازی ها در خدمت شما گیمر های عزیز 🙂

عباس

عباس هستم با 7 سال سابقه گرافیک و طراحی و ساخت سایت و گیم لند 98 مکانی برای گیمر های عزیز هست تا از آموزش ها و ترفند های ما استفاده کنند میتونین هر سوالی داشتین داخل زیر مطلب مورد نظرش بپرسین تا جایی که بتونم همه رو راهنمایی میکنم همچنین وبسایت ما از سال 1395 تاسیس شده و کپی برداری مطالب در صورت ذکر منبع آزاد هست :)

نوشته های مشابه

مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 کامنت
Inline Feedbacks
دیدن تمامی کامنت ها
دکمه بازگشت به بالا